Molnár Tetőfedő

Palatetők, cserép, zsindely és lemezes tetők javítása, tetőbeázások elhárítása garanciával!

  • 25 év tapasztalat.
  • Biztos céges háttér.
  • Felelősségbiztosítás.
  • Gyors és profi kivitelezés.
INGYENES ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Igyenes árajánlatkérés itt.
tető javítás

Tetőjavítás magas szakértelemmel!

Cégünk sok-sok éve foglalkozik tetőjavítással, tetőfedéssel és bádogos munkákkal. Munkánkat szakszerű tervezés, profi, magas színvonalú, precíz kivitelezés jellemzi. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok kiválasztására, felhívjuk megbízóink figyelmét az egyes anyagok tulajdonságaira, amely alapján könnyedén hozhatják meg döntésüket.

A legtöbb tetőt érintő probléma gyorsan és költséghatékonyan orvosolható, viszont ha szűk időintervallumon belül nem szüntetjük meg, az további károkat okozhat. Egy repedés, törés okozta beázás például könnyen korhadásnak indíthatja a faszerkezeteket, a falak átnedvesedhetnek, aminek a korrigálásának már jóval nagyobb költségvonzata van.
Gyors tetőjavításra van szüksége: Hívjon szakembert!

Profi és precíz munka!

"Rendkívül elégedett vagyok a Molnár Tetőfedővel! A kivitelezés nem csak gyors, de nagyon precíz is volt. Csak ajánlani tudom őket!"

User

Kis Gábor

Háztulajdonos

Olyan mint egy álom!

"Azbesztes palatetőnket újjítottuk fel Gerard cserepeslemezzel. A bontás után a tetőszerkezet megerősítése is remekül ment. A végeredmény pedig gyünyörű!"

User

Morai Alíz

Háztulajdonos

Fontos volt az ár!

"A cserepeslemezes tetőfedés miat nem kellett hozzányúlni a régi tetőszerkezethez, azonnal fel tudták szerelni az új tetőt a régire."

User

Aradi Ferenc

Háztulajdonos